Haza > rólunk

Shanghai DER új anyag Co., Ltd.vonzó a gyártása, fejlesztése, és értékesítési anyagok digitális nyomtatás, mivel megállapításra került. Ez a professzionális szolgáltató reklám területen, ISO 9001-2000 minősítéssel rendelkezik.


DER rendelkezik a szakmai gyártósorokon kiváló minőségű PVC digitális nyomdai anyagok. A sorok közé tartozik a széles gördülő, textil bevonattal, öntapadó bevonat és is egyirányú látás termelő folyamat. A szigorú és a tökéletes minőség-ellenőrzési rendszer biztosítja a kiváló minőségű termékek DERFLEX és is eléri a kedvenc globális ügyfelek.

about.jpg


DERFLEXvan egy professzionális gyártója a különböző típusú pvc laminált és bevonatos szövet.

öko oldószeres digitális nyomtatási frontlit flex banner, Háttér-világítású banner, blockout banner, banner, Self-öntapadó Vinyl, egyirányú látás vinil mesh, mint például digitális nyomtatási vászon, tintasugaras textil, pvc caoted ponyva és így tovább...

05.jpg

06.jpg


Shanghai DER új anyag Co., Ltd. a termelési területen, 60.000 m2-es, 2,5 millió USA-dollárt regisztrált. 3 naptárak, 3 bevonat gép és 5 lamináló géppel, 25 vezető mérnök és 450 munkavállalók, hogy üzemünkben versenyképesebb között a banner vinyl kellékek.

z.jpg

x.jpg


DERFLEX már egész sor QC rendszer. Ugyanakkor a együttműködünk Kelet-kínai Egyetem tudomány és a technológia, amely híres Egyetem Kínában, polimer feltárása tesztverzió. Ez tartja a technológia és az új termék feltárása későbbi előnyünkre.


R&D központ

A központi tesztelés szoba első osztályú der új material.we van egy kiegészít és atraitly vizsgálati rendszer. Ez felfegyverez-val a termékek chenical rost különböző jellemzői szerint különböző vizsgáló létesítményekbe, PVC spirál materialand reklám anyag és a tökéletes termék vizsgálati szabványokat és követelményeket. Tulajdonában egy első osztályú csapat vizsgálat magas iskolai személyzet és jó technikai minőségűeknek úgy, hogy az intézkedések ellenőrizhetőségét, a termék guarabteed és megy ki a gyári termékek 100 %-os standard.

112.jpg

113.jpg


DERFLEX már több mint 15 éve digitális nyomdaipar, az ügyfelek több mint 100 országban.

Mi a következő fel összes megrendeléseink PI, termelés, szállítás és értékesítés utáni.

Minden megrendelés szigorú minőség-ellenőrzés a fogyasztók igényeinek kielégítése.

c.jpg

v.jpg

01.jpg

02.jpg


Jövőképünk
Reméljük, hogy alakítson ki szoros barátság ügyfeleink és az előnyünket segítséget nyújtanak, hogy felnövünk együtt és kombinált válik a vezetés nyomtatási területén